
Utrolig nem, hurtig og fin ret med rejer og salsa. Det tager
kun 5 minutter at lave, med hint af chili samt smag af koriander. Se opskriften
her..
 
4 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 4-5 min.
Grillmetode: Direkte/Indirekte 
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: 8
grillspid
 
# Ingredienser
Rejer:
500 g rå rejer med skal
4-5 spsk basilikumspesto
 
Salsa:
½ ananas (grill den evt før udskæring)
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 bdt koriander
½-1 rød chili
saft fra 1 lime
1 spsk mørk sesamolie
salt
*
I køkkenet 
Vend rejerne sammen med pesto og kom dem på grillspid. 
Skær ananas ud i små tern og kom dem i en skål. 
Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og vend det sammen med ananas. 
Pres saften fra 1 lime udover, tilsæt sesamolie og smag til med salt.
 
Ved grillen
Grill rejespiddene i ca. 2 minutter på hver side. 
Server rejerne sammen med ananas-salsaen.
 
Tips: Ønsker du
en mere intens salsa, så kan du grille ananassen en smule. 
Prøv også at kombinere retten med grillet tun.