Logo

Tomatsauce - hjemmelavet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsauce - hjemmelavet

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

1 spsk smør

2 spsk olie
1 løg, hakket

1 fed hvidløg, finthakket
1 dåse hakkede flåede tomater eller 450 g friske tomater, flåede

1 spsk tomatpuré

1 dl rødvin

1½ dl grønsagsbouillon
½ tsk sukker

1 laurbærblad

salt og peber

 

* Tilberedning

1 Smelt smørret sammen med olien i en stor gryde ved jævn varme, tilsæt løg og hvidløg og svits det under jævnlig omrøring i 5 min, eller til løget er klart og begyndt at blive gyldent.

 

2 Tilsæt resten af ingredienserne og krydr med salt og peber.

Bring det i kog, skru ned for blusset og lad saucen simre ved ganske svag varme i 30 min, eller til den er tyknet.

 

3 Tag gryden af varmen, fjern laurbærbladet og kom saucen op i en foodprocessor eller blender og blend den glat.

Alternativt kan saucen også passeres igennem en nylonsigte - brug en træske til formålet.

 

4 Varm saucen op, hvis den skal serveres med det samme, eller stil den til side og varm den op umiddelbart inden serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her