Logo

Svinebryst i wrap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinebryst i wrap 

 
Her får du et godt resultat, når du griller! Nyd at du står udenfor i den friske luft og lad dig inspirere af dine grillglade venner og familie - eller af din mad. Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 svinebryst ca. 800 g
4 wraps
1 bakke blandet salat
1 glas salsa
1 agurk

 
* Tilberedning
Svinebrystet grilles ved 150-175° C i 3-4 timer ved indirekte varme.
Kødet skal være helt mørt.
Det kan med fordel lægges i en alubakke - fyldt op med vand så
det dækker til midt på kødet.
Når kødet er mørt og lækkert, tages det af grillen.
Wrap-pandekagerne grilles i bare 10-20 sekunder.
De skal kun lige have grillstriber på den ene side.
Fyld med det møre svinekød samt nogle lækre salater,
salsa efter din smag og agurk i strimler.


Svinebryst i wrap 

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her