Logo

Burger med fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med fisk

 

Fisk er sundt og nemt at lave i en travl hverdag. Er du gået død i de samme opskrifter? Vi har lavet fisk på nye måder, som både børn og voksne kan lide

Til 4 personer

 

# Ingredienser

150 g kartofler, skrællede og i tern

225 g torskefilet, uden skind

225 g røget hellefisk, uden skind

1 spsk citronskal, fintrevet

1 spsk persille, finthakket

1-2 spsk hvedemel

1 æg, let sammenpisket

75 g frisk rasp

2 spsk solsikkeolie

salt og peber

4 burgerboller

*

I Køkkenet

Kog kartoflerne i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra og mos dem.

Skær begge slags fisk i mindre stykker og kom dem op i en foodprocessor sammen med de mosede kartofler, citronskal, persille samt salt og peber efter behag.

Blend det til en fars ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4 burgere og vend dem i mel.

Dæk med film og stil dem på køl i 30 min.

 

Kom æg og rasp op i 2 dybe tallerkener og vend burgerne først i æg - lad dem dryppe godt af hen over tallerkenen - og derefter i rasp.

Stil dem på køl i yderligere 30 min.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 4-5 min på hver side, eller til de er gyldenbrune og gennemstegte.

Server i de lune, ristede burgerboller.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her