
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
1 fed hvidløg,
finhakket 
1 løg, revet 
1 lille rød chili,
uden kerner og finthakket 
450 g magert hakket
svinekød 
50 g mandler,
ristede og malede 
50 g frisk rasp 
1 spsk frisk timian,
finthakket 
salt og peber 
hvedemel 
solsikkeolie 
 
Tilbehør: 
sprøde kuvertbrød (se en god opskrift her)   
salatblade 
løgringe, let stegte
ketchup og/eller sennep 
 
* Tilberedning
1 Kom hvidløg, løg,
chili, svinekød, mandler, rasp og timian op i en skål. 
Krydr med salt og
peber og rør det godt sammen. 
 
2 Form farsen til
pølser med hænderne. 
Vend dem hver især i
lidt mel, læg dem på et fad, dæk med film og stil dem på køl i 45 min. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Pensl et stykke
stanniol med olie, læg pølserne på stanniolen og pensl dem med lidt mere olie. 
Læg stanniolen med
pølserne på grillen. 
 
4 Grill pølserne i
15 min, eller til de er gennemstegte, vend dem jævnligt undervejs.
Server i sprøde, lune
boller med salatblade samt de stegte løg, tomatketchup og/eller sennep til.