Logo

Pimentón-vand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pimentón-vand

 

Pimentón-vand skal bruges til at ryge kød, fisk, fjerkræ og grønsager, når du helsteger. Pimentón de la Vera er røget, stødt paprika fra Spanien. Det bruges til at krydre mange traditionelle charcuterivarer og delikatesser med. Det fås i specialforretninger, supermarkeder eller på nettet. Alternativt kan du lave en variant med almindelig stærk paprika.

 

#

2 liter varmt vand

1¼ dl salt

4 spsk pimentón de la Vera picante

*

Kog vandet op, og rør salt og pimentón i.

Stil til side, til det er kølet af.

Pimentón-vand kan opbevares flere måneder tildækket i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her