Logo

Porterhouse Steak Viva España

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porterhouse Steak Viva España

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 porterhouse steaks a ca. 800 g

2 fed hvidløg

1 tsk chiliflager, tørrede

2 spsk havsalt

2 spsk sort peber

3 ubehandlede citroner, saft og skal af

3 spsk olivenolie

tør sherry

*

Pil hvidløget, hak det fint og bland med saft og revet skal af citroner, chili, havsalt, peber og olivenolie.

Pensl steakene med blandingen og mariner 3 timer i køleskab.

Gør grillen klar og steg kødet 6 minutter på hver side.

Strø lidt mere havsalt på og lad steakene hvile kort.

Skær dem i ca. 1 cm tykke skiver og fordel dem på fire tallerkener.

Stænk som det sidste med et par dråber sherry.

 

Tip til tilbehør: Djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

1/4 tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?





Effektiv reklame - klik her