Logo

Marinerede nakkekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede nakkekoteletter 

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
4 portioner. Tilberedningstid: 15 min (plus 1 time+ marinering)

 
# Ingredienser
2 spsk limesaft
2½ dl appelsinsaft
1¼ dl olie
2 fed hvidløg
1 spsk groft salt
1 tsk sort peber
2 laurbærblade
4 nakkekoteletter af svinekød à 150 g
krydderurter til pynt

 
* Tilberedning
1 Rør limesaft sammen med appelsinsaft og olie.

 
2 Pil hvidløgsfeddene og hak dem groft.
Kom dem i saft-olie-blandingen sammen med salt, peber og laurbær.

 
3 Skyl nakkekoteletterne, dup dem tørre og læg dem ned i marinaden.
Koteletterne skal være helt dækkede af væske.
Lad kødet trække i marinaden i mindst 1 time, og helst natten over.

 
4 Tag koteletterne op af marinaden og steg dem på grillen
i ca. 9 min på hver side. Server dem pyntet med krydderurter.

 
Pr. portion ca. 2264 kJ/539 kcal 28 g protein, 39 g fedt, 6 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her