Logo

Hakkebøf half and half

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf half and half 

 
Hakkebøffer på grillen er både nemt og lækkert. Her er okse- og svinekødet ikke blandet sammen, men samlet til én bøf - deraf navnet half and half. Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
400 g hakket oksekød
400 g hakket svinekød
4 bagekartofler
1 bundt hvide asparges
1 bundt grønne asparges
4 forårsløg
1 rødløg
Krydderurter

 
* Tilberedning
4 hakkebøffer samles så de består af halvt okse- og svinekød –
det er vigtigt at kødet ikke æltes sammen, men er adskilt –
deraf navnet half and half – rul de 4 bøffer i en finthakket
krydderiblanding se billede nederst.
Hakkebøfferne grilles ved direkte varme i 5-6 min på hver side.

 
De hvide asparges skrælles fra hovedet og ned. De sidste par
centimeter skæres af bunden, da de godt kan være lidt trævlede.
De grønne asparges skal ikke skrælles. Dog skal de sidste par
centimeter skæres af.
Grønsagerne skæres i mundrette bider og grilles møre på
direkte varme på grillen.

 
Tips
Du skal sørge for at samle det hakkede kød godt –
altså lave dine bøffer gode faste.
Det er helt fint at eksperimentere med forskellige krydderier –
så finder du frem til familiens favorit­hakkedrenge!


Hakkebøf half and half 

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her