
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 tykstegsbøffer a 200 g 
4 lammekoteletter 
400 g pølse uden skind 
4 kyllingeunderlår 
8 spsk rapsolie 
2 spsk rødvinseddike 
4 fed hvidløg 
1 tsk salt 
1 tsk peber 
1 tsk paprika 
*
Pil og pres hvidløget. 
Bland olie, eddike, hvidløg og krydderier. 
Steaks, lammekoteletter, pølse og kyllingelår pensles med
marinaden. 
Grill kyllingelårene 7 minutter på hver side, bøfferne ca. 4
minutter på hver side, lammekoteletter og pølse ca. 3 minutter på hver side. 
Når alt er vendt på grillen, pensles der igen med marinaden.
På hver tallerken lægges et stykke af hver slags kød. 
 
Tip til tilbehør: Grillede grønsager