
 
To ting, jeg elsker: Lam og burger. Er du ikke så vild med lammekød,
kan burgeren selvfølgelig laves med hakket oksekød
Til 4-6 personer 
 
# Ingredienser
450 g lammekød, friskhakket 
225 g feta, smuldret 
2 fed hvidløg, knuste 
6 forårsløg, fintsnittede 
75 g svesker, hakkede 
25 g pinjekerner, ristede 
50 g frisk fuldkornsrasp 
1 spsk frisk rosmarin, hakket 
1 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
TILBEHØR 
4 små focacciaboller 
tzatziki 
*
 
I Køkkenet
Kom det hakkede lam op i en stor skål sammen med feta,
hvidløg, forårsløg, svesker, pinjekerner og rasp. 
Bland det godt sammen, og sørg for at lammet ikke klumper. 
 
Tilsæt rosmarin, salt og peber, ælt det godt sammen og form
farsen til 4-6 lige store burgere. 
Dæk med film og stil dem på køl i 30 min. 
 
Ved grillen
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne let med olie og grill i 4 min, pensl dem med
resten af olien og vend dem. 
Grill videre i 4 min, eller til de er stegt, som du bedst
kan lide dem. 
Server straks i lune focacciaboller og med tzatziki til.