Logo

Steaks med krydderier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Steaks med krydderier 

 
Prøv disse nemme, lækre og super smagfulde oksesteaks krydret med spændende krydderiblanding.
Har du lyst til den bedste oksesteak? – så er det her
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 8-12 min / 2 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
2 oksebøffer af tyndsteg, tyksteg, ribeye eller
mørbrad, hver på 225 g, skåret 2,5 cm tykke

 
Til krydderblandingen:
1 tsk mellemstærkt chilipulver
1 tsk paprika
1 tsk sennepspulver
1 tsk stødt koriander
2 fed hvidløg, knuste
1 tsk salt
4 spsk olie
1 håndfuld friske krydderurter fx koriander, basilikum

 
* Tilberedning
1. Skær eventuelt fedt fra kødet.

 
2. Kom alle ingredienserne til krydderblandingen i en
foodprocessor, og kør dem sammen.
Pensl blandingen på begge sider af kødet, og gnid den godt ind.

 
3. Grill bøfferne over direkte, medium varme i 8-12 min;
vend en gang undervejs.
Tag kødet af grillen, dæk med alufolie, og
lad det hvile 5-10 min, før det serveres med grønt drys.

 
Tips: Brug de krydderier du bedst kan lide, i blandingen.
Andre smagstilsætninger, der passer godt sammen med oksekød er:
kanel, ingefær, kardemomme, peberkorn, cognac, portvin,
peberrod, sennep og sojasauce.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her