
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 mørbradbøffer a ca. 200 g 
12 sardelfileter i olie, fra glas 
2 spsk olivenolie 
2 spsk estragoneddike 
2 spsk tør sherry 
3 fed hvidløg, pressede 
½ spsk friske oreganoblade, hakkede 
½ spsk friske estragon blade, hakkede 
havsalt og sort peber 
*
Mos sardellerne med en gaffel og kom dem i en skål sammen
med olivenolie, estragoneddike, hvidløg og sherry. 
Bland krydderurterne i og lad kødet marinere i en time. 
Tag kødet op af marinaden og grill det i 3 minutter på hver
side. 
Tag det af grillen, drys med havsalt og peber og server
bøfferne med den tiloversblevne marinade. 
 

 
Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler 
#
4 mellemstore kartofler 
4 spsk rapsolie 
1 bdt rosmarin 
salt og peber 
*
Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg
dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad. 
Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin. 
Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C. 
Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til
servering.