Logo

Fyldte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte tomater 

 
Tapas er ofte en gave til vegetarer, fordi de ikke indeholder noget kød. Denne ret er ingen undtagelse. Du kan bruge små eller store tomater til denne opskrift. som er en enkel og farverig oplevelse på alle spiseborde. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
8 små eller 4 store tomater
4 hårdkogte æg, afkølede og pillede
1¾ dl aïoli (se opskrift) eller hvidløgsmayonnaise
salt og friskkværnet sort peber efter smag
1 spsk friskhakket persille
1 spsk frisk brødkrumme (til store tomater)

 
* Tilberedning
1 Skær en skive af tomaterne foroven og forneden –
kun lige nok til at fjerne rundingen, så tomaterne kan stå fast på tallerkenen.
Gem toppene hvis du bruger små tomater.

 
2 Mos æggene med mayonnaise, salt. peber og persille.

 
3 Fyld tomaterne og pres fyldet godt sammen.
Med små tomater sættes låget på igen i en skæv vinkel.
Hvis du bruger store tomater, drysses toppen med brødkrumme.
Pensl tomaterne let med olie for de ikke skal tørre ud.

 
Tips: Vil du flå tomaterne:
Skær først et x-formet snit i toppen, dæk så tomaterne med kogende vand
i 10 sekunder og hæld dem i en skål med iskoldt vand et par sekunder.
Så skulle skindet gå af som en leg.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 64 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her