Logo

Grillede ferskner med lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede ferskner med lufttørret skinke

 

Godt som forret, tilbehør eller dessert til 8 portioner

#

4 store, modne ferskner eller nektariner

200 g lufttørret skinke, italiensk prosciutto eller spansk jamón serrano

*

1. Skær fersknerne i halve.

Skær hver halvdel i tre både, i alt 24 både.

Skær hver skive skinke i to strimler på langs, og vikl en om hver fersken.

Den behøver ikke dække hele ferskenbåden.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, der skal være middelstærk.

Giv fersknerne 1-2 min. på hver side over direkte varme.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her