Logo

Provencalsk torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Provencalsk torsk 

 
Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fisk og skaldyr er også godt grillen.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 30 min

 
# Ingredienser
800 g torskefilet
2 spsk citronsaft
hvidløgssalt
grill-barbecuekrydderi
1 glas grønne oliven med peberfrugt (140 g)
60 syltede, soltørrede tomater

 
* Tilberedning
1 Skyl torskefileten, dup den tør, dryp den med citronsaft,
krydr med hvidløgssalt og grill-barbecue krydderi og
skær den ud i fire portionsstykker.

 
2 Flæk alle oliven og lad tomatstykkerne dryppe godt af
(skær dem eventuelt i mindre stykker).

 
3 Anbring fiskestykkerne på rigeligt store stykker stanniol.
Læg halve oliven og tomatstykker ovenpå og luk pakkerne godt til.
Steg dem i ca. 15 min på grillen.
Hertil smager ovnstegte kartofler godt.

 
Pr. portion ca. 925 kJ/221 kcal 36 g protein, 6 g fedt,2 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her