Logo

Burger med kalkun og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med kalkun og estragon

 

Kalkunburger med appelsin, løg og peberfrugt drysset med mandelflager og estragon. Kalkunkød er dejligt til burger. Godt nyt! Denne burger er ekstraordinær lækker.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

50 g fin bulgur

450 g kalkunkød, friskhakket

1 spsk appelsinskal, fintrevet

1 rødløg, finthakket

1 gul peberfrugt, uden kerner og i meget små tern

25 g mandelflager, ristede

1 spsk frisk estragon, fintsnittet

1-2 spsk solsikkeolie

salt og peber

 

Tilbehør:

4 burgerboller

tomatrelish

salatblade

tomatskiver

løgringe

*

 

I Køkkenet

 Kog bulguren i en gryde letsaltet kogende vand i 10-15 min, eller ifølge anvisningen på pakken.

Lad bulguren dryppe af og kom den op i en skål sammen med kalkunkødet, appelsinskal, løg, gul peberfrugt, mandelflager, estragon samt salt og peber.

Ælt det godt sammen og form farsen til 4 lige store burgere.

Dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Server i de lune boller sammen med tomatrelish og salatblade, og med tomatskiver og løgringe til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her