Logo

Koteletter marinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter marinerede

 

Sådan nogle fætre kan godt gå hen og blive lidt tørre og kedelige i længden, men med enkel paprikamarinademarinade kan du virkelig højne niveauet gevaldigt på dine koteletter.

Få opskriften på marinerede koteletter, der kun grilles på få minutter

 

Personer: 4. Forberedelse: 10min/2timer. Tilberedning: 15min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Kernetemperatur: 68 °C. Udstyr: Støbejernsrist.

 

# Ingredienser

4 svinekoteletter med skaft á 250 g

 

Marinade:
2 fed hvidløg
1 dl olie
1 stk habanero-chili
1 bundt basilikum
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 spsk lys honning
2 spsk flagesalt
1 spsk groft kværnet peber

 

I køkkenet

Pil og hak hvidløg. Hak chili og basilikum.

Bland det med de øvrige ingredienser til marinaden.

Læg svinekoteletterne i en bakke, og hæld marinaden over.

Sørg for, at koteletterne bliver godt dækket af marinaden.

Dæk koteletterne med film og mariner dem i køleskab i min. 2 timer inden grillning.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt støbejernsristen på, og lad den blive godt varm.

Grill koteletterne ca. 3-4 min på hver side på støbejernsristen.

 

Tips: Husk at vælge trækul fremfor briketter til denne ret, hvis du bruger en kulgrill – det giver en ekstra lækker smag til retten. Server koteletterne med en god salat med sommerpesto og hjemmebagt brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her