Logo

Svinekoteletter med balsamico-pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekoteletter med balsamico-pasta 

 
Svinekoteletter på grill – her er en enkel og god opskrift til en sommeraften med grill på terrassen. Koteletterne er smurt med en stærk balsamico-pasta
Forberedelsestid 10 min. Grilltid 12 min. Til 4 personer

 
# Ingredienser
4 svinekoteletter, 3 cm tykke
50 g sorte peberkorn
4 fed hvidløg, pillet
20 g frisk timian
1 frisk rød chili
20 ml balsamico-eddike
90 ml (ca. 6 spsk) olie

 
* Tilberedning
1. Forbered en to-zone-grill til middel varme (se anvisning).

 
2. Fjern overflødigt fedt fra koteletterne og
lav 3 snit i fedtkanten med en skarp kniv.

 
3. Stød peberkorn, hvidløg, timian og chili groft i en morter.
Tilsæt eddike og olie og rør det sammen.
Smør begge sider af koteletterne med denne pasta.

 
4. Rens grillristen grundigt.
Grill koteletterne over direkte middel varme og med lukket låg 3 min
på hver side, og giv dem til sidst ca. 6 min
over indirekte middel varme med lukket låg.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her