
 
Kalkunburger med appelsin, løg og peberfrugt drysset med
mandelflager og estragon. Kalkunkød er dejligt til burger. Godt nyt! Denne
burger er ekstraordinær lækker.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser 
50 g fin bulgur 
450 g kalkunkød, friskhakket 
1 spsk appelsinskal, fintrevet 
1 rødløg, finthakket 
1 gul peberfrugt, uden kerner og i meget små tern 
25 g mandelflager, ristede 
1 spsk frisk estragon, fintsnittet 
1-2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 burgerboller 
tomatrelish 
salatblade 
tomatskiver 
løgringe 
* 
 
I Køkkenet 
 Kog bulguren i en
gryde letsaltet kogende vand i 10-15 min, eller ifølge anvisningen på pakken. 
Lad bulguren dryppe af og kom den op i en skål sammen med
kalkunkødet, appelsinskal, løg, gul peberfrugt, mandelflager, estragon samt
salt og peber. 
Ælt det godt sammen og form farsen til 4 lige store burgere.
Dæk med film og stil dem på køl i 1 time. 
 
Ved Grillen
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte. 
Server i de lune boller sammen med tomatrelish og
salatblade, og med tomatskiver og løgringe til.